Welkom bij uw vroedvrouw aan huis

Tijdens de zwangerschap kan je bij ons terecht voor de medische controles tussen die van de gynaecoloog. We controleren de bloeddruk en urine, geven een antwoord op je vragen en combineren dat met lesjes over de zwangerschap, je bekken, de borst- of flesvoeding, de bevalling, het kraambed en nog veel meer. We gebruiken een echo om te luisteren naar de harttonen en de ligging te beoordelen. Let wel op, de medische echo's gebeuren officieel in België door de gynaecoloog.

Wanneer je weeën krijgt mag je altijd bellen. Degene die van dienst is zal dan proberen te komen, ook in het weekend. We luisteren dan naar de baby en bepalen of de bevalling effectief begonnen is en wanneer je best naar het ziekenhuis vertrekt. Wanneer het niet mogelijk is voor ons om (onmiddellijk)te komen zullen we je doorverwijzen naar de verloskamers. Zo is er 24/24u iemand die je opvangt als het nodig is.

Liefst zien we jullie al tijdens de zwangerschap zodat we elkaar leren kennen en de zorg die jullie nodig hebben goed op elkaar kunnen afstemmen. Maar je mag ook altijd bellen als je bevallen bent. Wij komen dan na je ziekenhuisverblijf bij jullie aan huis voor de verdere begeleiding en medische opvolging van moeder en kind.

Wil je graag beroep doen op onze zorgen of heb je nog vragen, aarzel dan niet en neem contact op.

Veel plezier op de website van 'uw vroedvrouw aan huis'.

Vorige pagina

Groenstraat 9/1, 3941 Hechtel-Eksel
Markt 18, 3990 Peer

0477/047355

info@wonderinzicht.be

Ter wereld gebracht door Doublegum